Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,3 (21x)
26. 8. 2016
Tvarohové knedlíčky v perníku s blumami
Apetit
Tvarohové knedlíčky v perníku s blumami
Apetit


Snadné
< 30 min
4,3 (21x)

Šéfkuchař Titus Eliáš se přiznal, že těsto na knedlíčky ochutnává i syrové. Máme pro to pochopení, protože je opravdu výborné!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 592.75 kcal
  • Bílkoviny 22.5 g
  • Sacharidy 64 g
  • Tuky 26.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Titus Eliáš, z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!

Související články

Babí léto ve znamení blum

Často lehce opomíjené ovoce má v kuchyni nespočet využití a díky svěží chuti, která příjemně kombinuje sladké a kyselé tóny, si na něm určitě pochutnáte. Navíc se jedná velmi zdravé plody, jež mají pozitivní vliv na metabolismus a napomáhají při hubnutí. Připravili jsme pro vás pár tipů, jak se v množství druhů tohoto šťavnatého ovoce snáz zorientovat a navíc přidali pár receptů a nápadů, jak je využít v kuchyni.