Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Mostarda di Cremona – ovocná hořčice


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Tahle sladce pikantní zavařenina se v Itálii tradičně podává k vařenému masu. Světovou oblibu si však získala jako doplněk k sýrovému prkénku.


Nezhasínat obrazovku
na 3 skleniček po 250ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 3 skleniček po 250ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5462 kcal
  • Bílkoviny 58 g
  • Sacharidy 1260 g
  • Tuky 17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!

Související články