Tahle sladce pikantní zavařenina se v Itálii tradičně podává k vařenému masu. Světovou oblibu si však získala jako doplněk k sýrovému prkénku.
na 3 skleniček po 250ml
Suroviny
na 3 skleniček po 250ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5462 kcal
- Bílkoviny 58 g
- Sacharidy 1260 g
- Tuky 17 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/8
Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!