Mák je vysoce zásaditý a obsahuje spoustu vápníku – proto je jeho vhodným zdrojem nejen v těhotenství. Makovou alternativu mléka si můžete vyrobit raz dva, jeho chuť ocení ji i ti, které intolerance laktózy netrápí.
3
Suroviny
3
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 84 kcal
- Bílkoviny 6.67 g
- Sacharidy 2.67 g
- Tuky 14 g
Postup přípravy
Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit 2012/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2012/8
Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!