Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (7x)
18. 7. 2014
makove mleko
Apetit
Nápoj z máku podle Alemari
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (7x)

Mák je vysoce zásaditý a obsahuje spoustu vápníku – proto je jeho vhodným zdrojem nejen v těhotenství. Makovou alternativu mléka si můžete vyrobit raz dva, jeho chuť ocení ji i ti, které intolerance laktózy netrápí.


Nezhasínat obrazovku
3
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

3
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 84 kcal
  • Bílkoviny 6.67 g
  • Sacharidy 2.67 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.