Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,3 (36x)
18. 7. 2014
Křupavá kyselá zelenina
Apetit
Křupavá kyselá zelenina
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,3 (36x)

Zrychlená verze nakládané zeleniny vám sice v lednici vydrží pár týdnů, ale to nevadí, protože si ji budete dávat na každý obložený chleba, takže zmizí během několika dnů. Zpracujte co nejrychleji zásoby ze zahrádky!


Nezhasínat obrazovku
na 4 skleničky po 200ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 4 skleničky po 200ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5541 kcal
  • Bílkoviny 83 g
  • Sacharidy 905 g
  • Tuky 218 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!

Související články

Cuketa

Cuketu si nemusíte užívat jen v létě. V zimě vám poslouží jako skvělá směs na topinky či čalamáda

Prázdninová sezona je na našich zahradách už tradičně zaslíbená (nejen) cuketám. Cukety jsou nenáročné na pěstování, hojně plodí a navíc nabízí širokou škálu možností, jak je v kuchyni využít. Kromě okamžité spotřeby se ale dají velice dobře zpracovat také na „horší časy“, tedy chladné měsíce, kdy naše zahrady žádnou úrodu neskýtají. V zimě si tak můžete pochutnat například na cuketové čalamádě či čatní.