2012/10
01.10.2012

2012/10
01.10.2012
Obsah vydání
- Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařů
- Božské kynuté koláče
- Tradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarky
- Slovenský nedělní oběd

> 60 min
4,4
Valašské hrušťáky

< 90 min
4,2
Litý kynutý koláč

> 60 min
3,9
Slavnostní koláčky

< 120 min
4,1
Chodské koláče babičky Petra Kotačky

> 120 min
4,2
Tlačené koláče

< 20 min
4,5
Tvarůžkový tatarák

< 10 min
4,6
Drožďová pomazánka s uzeným masem

< 60 min
4,3
Lívance s borůvkami a vanilkovou omáčkou

< 50 min
4,3
Pltnické pirohy s brynzou a koprem

> 60 min
0,0
Pečený ocásek na česneku se strapačkami

< 60 min
4,4
Španělský ptáček podle Marka Všetečky

< 45 min
4,2
Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky

< 75 min
4,0
Šišky s mákem (2 v 1) a švestkovými povidly

> 60 min
2,0
Bramborák

< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

< 60 min
4,5
Babiččiny květákové placičky

> 60 min
4,2
Hovězí guláš s červenou řepou

< 75 min
4,4
Uzené zapečené s kysaným zelím a bramborami

< 90 min
4,3
Domácí slané tyčky

> 60 min
4,0
Hrnkový mramorovaný makovec

< 60 min
1,0
Kapr s černým kořenem a bramborovými rösti

> 60 min
0,0
Fazolovozeleninová polévka s nudlemi

> 60 min
4,9
Zbojnická pečínka

> 60 min
4,0
Pagáče & liptovská pomazánka

> 60 min
3,2
Jelení hřbet s dýňovým zelím, špenátem a knedlíkem

< 60 min
4,7
Zapečené škvarkové brambory

< 30 min
0,0