Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (38x)
27. 9. 2018
Valašské hrušťáky
Apetit
Valašské hrušťáky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (38x)

Na Valašsku se pečou s různými náplněmi, ale hrušťáky neboli hruškové frgále patří k těm nejoblíbenějším. Tipy a triky na jejich přípravu jsme získali od organizátorů soutěže ‚Král valašských frgálů‘. A spolu s tím i recept, na ty nejlepší valašské frgály, které jsme kdy jedli.


Nezhasínat obrazovku
na 2 koláče
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 2 koláče

Na náplň

Na drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8212 kcal
  • Bílkoviny 131 g
  • Sacharidy 1232 g
  • Tuky 275 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(38 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd