Na Valašsku se pečou s různými náplněmi, ale hrušťáky neboli hruškové frgále patří k těm nejoblíbenějším. Tipy a triky na jejich přípravu jsme získali od organizátorů soutěže ‚Král valašských frgálů‘. A spolu s tím i recept, na ty nejlepší valašské frgály, které jsme kdy jedli.
na 2 koláče
Suroviny
na 2 koláče
Na náplň
Na drobenku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8212 kcal
- Bílkoviny 131 g
- Sacharidy 1232 g
- Tuky 275 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/10
Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd