Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)
13. 10. 2016
Pečený ocásek na česneku se strapačkami


Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Původně řeznický odřezek má mezi kuchaři spoustu příznivců. Za výbornou cenu totiž nabízí dobré maso vhodné především k pečení.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na strapačky

Na zelí

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 943.25 kcal
  • Bílkoviny 51.5 g
  • Sacharidy 120 g
  • Tuky 26 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd