Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,7 (27x)
18. 7. 2014
Zapečené škvarkové brambory
Apetit
Zapečené škvarkové brambory
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,7 (27x)

Škvarky jsou výborné samotné, do škvarkových placek nebo se sádlem na rozpečeném chlebu. Ovšem zkoušeli jste je zapéct dozlatova s bramborami a pórkem? Pokud ne, tak doporučujeme recept vyzkoušet. Tak jednoduché a tak skvělé jídlo z jednoho pekáče jste možná ještě nejedli.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 757 kcal
  • Bílkoviny 16.75 g
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 53.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd