Škvarky jsou výborné samotné, do škvarkových placek nebo se sádlem na rozpečeném chlebu. Ovšem zkoušeli jste je zapéct dozlatova s bramborami a pórkem? Pokud ne, tak doporučujeme recept vyzkoušet. Tak jednoduché a tak skvělé jídlo z jednoho pekáče jste možná ještě nejedli.
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 757 kcal
- Bílkoviny 16.75 g
- Sacharidy 51 g
- Tuky 53.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/10
Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd