Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,2 (10x)
18. 7. 2014
Jelení hřbet s dýňovým zelím, špenátem a knedlíkem


Snadné
> 60 min
3,2 (10x)

„Máte-li dostatek času, nechte hřbet marinovat den dva v oleji s mrkví a kořením,“ doplňuje recept jeho autor Martin Korbelič, šéfkuchař vyhlášené bratislavské restaurace Le Monde.


Nezhasínat obrazovku
4-5
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-5

Na špenát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 952.75 kcal
  • Bílkoviny 43.5 g
  • Sacharidy 65.5 g
  • Tuky 57.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,2/5

Hodnocení receptu

3,2/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd

Související články

Čím přikrmovat lesní zvěř během zimy?

Zatímco pro nás bývají vánoční svátky obdobím hojnosti, divoká zvěř často strádá. Pokud chcete zvířecím obyvatelům lesní říše trochu přilepšit, zaneste jim pár dobrot, díky kterým snáze přečkají zimní mrazy. Které druhy potravin zvířata ocení a které jim naopak mohou uškodit?