Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,9 (16x)
18. 7. 2014
Zbojnická pečínka


Velmi snadné
> 60 min
4,9 (16x)

Maso se zeleninou a spoustou pikantní šťávy přesně splňuje následující požadavek: spousta chuti snadno a rychle. Eva Kulová z Popradu, která nám recept poskytla, doporučuje vše podávat co nejteplejší, s chlebem nebo vařenými bramborami.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 997.5 kcal
  • Bílkoviny 98 g
  • Sacharidy 27.25 g
  • Tuky 57.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd