Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,1 (28x)
19. 5. 2016
Šišky s mákem (2 v 1) a švestkovými povidly
Apetit
Šišky s mákem (2 v 1) a švestkovými povidly
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,1 (28x)

Šišky z bramborového těsta si v redakci zamilovali všichni bez rozdílu. My do nich navíc přimíchali mák a polili je rozvarem ze švestkových povidel. Tak trochu jiné šišky s mákem, kterým se nedá odolat.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 890.5 kcal
  • Bílkoviny 25 g
  • Sacharidy 128.25 g
  • Tuky 28 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Lucia Lucká
18.09.2014 15:23

OD uvedenia tohto receptu v Apetite uz nerobievam zdlhave slivkove gule,ziadne mletie maku... Toto je najlepsi recept na makove sulance,dokonca kvoli nemu mrazim slivky,aby sme si ho mohli vychutnat i v zime.Sulance su hotove raz dva,so zohriatymi slivkami chutia ako slivkove gule a maslo im dodava nadhernu kremovu aromu. Vyborne nielen pre deti!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd

Související články

Karlovský gastrofestival

Na Karlovský gastrofestival míří až dva Michelini

Karlovský gastrofestival je opět tady! Nenechejte si ujít první říjnový víkend ve Velkých Karlovicích, kdy tuto malebnou valašskou obec u slovenské hranice ovládne 8. ročník jedné z největších a nejoriginálnějších akcí pro milovníky dobrého jídla a regionálních produktů v České republice.