Honí vás chuť na dokonalý bramborák, cmundu nebo křapáč? Pak jste tu správně. Pusťte se do příprav!
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 391.5 kcal
- Bílkoviny 14.75 g
- Sacharidy 64 g
- Tuky 6.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,0/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2012/10
Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd