Petr Kotačka vede spolu se svou maminkou pekařství ve Staňkově. Na jeho chodské koláče se vyplatí zajet, a pokud pekařství nemáte cestou, upečte si koláče podle jejich receptu doma. Nezapomeňte na nápadité zdobení, které je právě pro chodské koláče charakteristické. Rázem vás okouzlí nejen chutí, ale i svou krásou.
Suroviny
Na polevu
Na 1 porci
- Energie 1169.75 kcal
- Bílkoviny 28.5 g
- Sacharidy 126.25 g
- Tuky 61.5 g
Postup přípravy
Autor: Petr Kotačka, z vydání Apetit 2012/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/10
Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd