„Dovolím si tvrdit, že lesní borůvky máme u nás nejlepší na světě. Jsou plné chuti a s čerstvě upečenými lívanci je to paráda!“ komentuje nadšeně toto jídlo Jiří Štift, šéfkuchař hotelu Mandarin Oriental. Nám nezbývá než souhlasit.
Suroviny
Na vanilkovou omáčku
Na borůvky a ozdobu
Na 1 porci
- Energie 1217.25 kcal
- Bílkoviny 39.5 g
- Sacharidy 134.75 g
- Tuky 52.75 g
Postup přípravy
Autor: Jiří Štift, z vydání Apetit 2012/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/10
Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd