Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,3 (16x)
22. 5. 2017
Lívance s borůvkami a vanilkovou omáčkou


Snadné
< 60 min
4,3 (16x)

„Dovolím si tvrdit, že lesní borůvky máme u nás nejlepší na světě. Jsou plné chuti a s čerstvě upečenými lívanci je to paráda!“ komentuje nadšeně toto jídlo Jiří Štift, šéfkuchař hotelu Mandarin Oriental. Nám nezbývá než souhlasit.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na vanilkovou omáčku

Na borůvky a ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1217.25 kcal
  • Bílkoviny 39.5 g
  • Sacharidy 134.75 g
  • Tuky 52.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jiří Štift, z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd