Bílý mák občas bývá k dostání na trzích nebo v bio prodejnách. Když makovec upečete výhradně z něj, na první pohled nikdo nic nepozná. Hrnkový mramorovaný makovec je náš osvědčený hrnkový recept, na který si připravte hrneček o objemu 250 ml.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1801.25 kcal
- Bílkoviny 36.5 g
- Sacharidy 226 g
- Tuky 86.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/10
Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd