Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Fazolovozeleninová polévka s nudlemi
Apetit
Fazolovozeleninová polévka s nudlemi
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Rodinný recept na fazolovou polévku z obce Zohor nám věnovala čtenářka Saša Švolíková. U nich doma vaří zeleninu společně s fazolemi, až se skoro rozvaří, a kromě toho do polévky přidávají vše, co zrovna roste. „Jíšku lze vynechat, jen pak v závěru vaření přidejte do polévky část zeleniny osmahnuté na másle,“ říká paní Švolíková.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 0 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd