2010/4
01.04.2010

2010/4
01.04.2010
Obsah vydání
- Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové
- Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku.
- Velikonoce ve světě

< 60 min
3,8
Plněná kuřecí stehna

> 60 min
5,0
Mazurek krolewski

< 60 min
3,5
Bramborová frittata se slaninou a klobásou

< 30 min
4,5
Česnekové kuře s rozmarýnem a pancettou

> 60 min
5,0
Nadívané jehněčí kotletky

> 60 min
4,2
Rebarborové koláčky

> 60 min
4,2
Žloutkové věnečky s jahodami

< 30 min
4,8
Kuřátka s jarními bylinkami

< 60 min
4,3
Cibulačka s tymiánem

> 120 min
4,2
Kynutý beránek

< 60 min
4,7
Kůzlečí řízky s dipem

< 20 min
3,9
Jarní salát

< 20 min
4,7
Česnekové brambory

< 50 min
3,9
Bílá polévka s vajíčkem

> 60 min
3,8
Francouzský beránek s karamelizovanými jablky

< 30 min
4,4
Huevos rancheros

> 60 min
3,9
Makový jahelník

> 120 min
4,7
Hot cross buns

< 30 min
3,7
Chléb placák

< 120 min
4,4
Citronový beránek – mazlík

< 60 min
4,7
Nádivka s uzeným bůčkem a jarními bylinkami

< 60 min
4,5
Uzená krkovička na cibulce

> 60 min
4,4
Velikonoční ptáčci

> 60 min
3,7
Kuře pěti vůní

> 60 min
5,0
Jarní kuřátka plněná malinami

> 60 min
4,2
Jehněčí na víně

< 30 min
5,0
Kokosová kuřátka

< 30 min
3,4
Sladký charoset z jablek

< 30 min
4,4
Polévka s macesovými knedlíčky

> 60 min
4,5
Hovězí ptáčky na židovský způsob

< 60 min
3,6
Macesy plněné špenátem a mletým masem

> 60 min
3,7
Mandlový dort

> 60 min
4,1
Tsoureki

> 60 min
4,6
Pascha

> 60 min
4,2
Tarta de Santiago

> 60 min
5,0
Simnel dort s třešněmi

> 60 min
3,9