Žloutkové věnečky prostě stojí za to umět. Naučte se pravé odpalované těsto i poctivý krém ze žloutků přímo od šéfcukrářky Café Imperial, přidejte našlehanou smetanu a jahody… A ocitnete se v ráji! Recept na žloutkové věnečky s jahodami jsme doplnili o fotopostup, podle kterého je jistě hravě zvládnete.
Suroviny
Na krém
Na ozdobu
Na recept
- Energie 5575 kcal
- Bílkoviny 185 g
- Sacharidy 334 g
- Tuky 372 g
Postup přípravy
Autor: Kateřina Fornůsková, z vydání Apetit 2010/4
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/4
Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě