Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,2 (122x)
1. 4. 2016
Žloutkové věnečky s jahodami
Apetit
Žloutkové věnečky s jahodami
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,2 (122x)

Žloutkové věnečky prostě stojí za to umět. Naučte se pravé odpalované těsto i poctivý krém ze žloutků přímo od šéfcukrářky Café Imperial, přidejte našlehanou smetanu a jahody… A ocitnete se v ráji! Recept na žloutkové věnečky s jahodami jsme doplnili o fotopostup, podle kterého je jistě hravě zvládnete.


Nezhasínat obrazovku
Na 10 věnečků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 10 věnečků

Na krém

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5575 kcal
  • Bílkoviny 185 g
  • Sacharidy 334 g
  • Tuky 372 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Fornůsková, z vydání Apetit 2010/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(122 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/4

Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě