Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (25x)
29. 3. 2016
Cibulačka s tymiánem


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (25x)

Cibule v polévce vás dokonale zahřeje a zasytí. Cibulačka s tymiánem je voňavá a sytá polévka, kterou připravíte opravdu rychle.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1705 kcal
  • Bílkoviny 51 g
  • Sacharidy 94 g
  • Tuky 121 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Hana Kraftová profile image
Hana Kraftová
05.02.2015 16:12

před zalití vývarem jsem přidala bílé víno a nechala ho vypařit,

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/4

Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě

Související články

Cibulačka

Lahodná cibulačka s křupavým toustem: Francouzská elegance z minima surovin

Sytá a voňavá cibulačka se skvěle hodí nejen na běžné dny, ale i na slavnostní tabule. Největší výzvou při její přípravě je nakrájení cibule, ale jakmile to zvládnete, zbytek už půjde jako po másle. Díky rychlé přípravě, výrazné chuti karamelizované cibule a křupavým toustíkům na povrchu si tuto polévku zamilujete už po první lžíci.