Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,7 (27x)
18. 7. 2014
Nádivka s uzeným bůčkem a jarními bylinkami
Apetit
Nádivka s uzeným bůčkem a jarními bylinkami
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,7 (27x)

Nádivka s uzeným bůčkem a jarními bylinkami nesmí na velikonoční svátky chybět. Čím nižší nádivku uděláte, tím bude křupavější. Kopřivy lze nahradit petrželkou nebo baby špenátem a přidat můžete i nepatrné množství šalvěje.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1568.75 kcal
  • Bílkoviny 62.25 g
  • Sacharidy 115 g
  • Tuky 82 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/4

Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě