Nádivka s uzeným bůčkem a jarními bylinkami nesmí na velikonoční svátky chybět. Čím nižší nádivku uděláte, tím bude křupavější. Kopřivy lze nahradit petrželkou nebo baby špenátem a přidat můžete i nepatrné množství šalvěje.
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1568.75 kcal
- Bílkoviny 62.25 g
- Sacharidy 115 g
- Tuky 82 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/4
Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě