Místo párku naplňte maso hovězím salámem, a uvidíte ten rozdíl! Takto se ptáčky připravují v židovské kuchyni.
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3830 kcal
- Bílkoviny 282 g
- Sacharidy 32 g
- Tuky 281 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/4
Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě