Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (13x)
18. 7. 2014
Hovězí ptáčky
Apetit
Hovězí ptáčky na židovský způsob
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (13x)

Místo párku naplňte maso hovězím salámem, a uvidíte ten rozdíl! Takto se ptáčky připravují v židovské kuchyni.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3830 kcal
  • Bílkoviny 282 g
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 281 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/4

Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě