2010/2
01.02.2010

2010/2
01.02.2010
Obsah vydání
- Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo
- Masopust
- Čokoládové dezerty

< 120 min
4,8
Kynuté knedlíky podle Václava Friče

< 60 min
4,9
Zelí podle Václava Friče

> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče

> 60 min
3,9
Kebab s barbecue omáčkou

< 30 min
4,7
Makrela s ostrou pomerančovou glazurou

< 20 min
4,3
Kuřecí nudličky s pomerančem po asijsku

> 60 min
3,8
Rohlíky, housky, žemle, hvězdičky

> 60 min
4,1
Zimní minestrone s bylinkovými krutony

> 60 min
4,2
Tradiční boží milosti

> 60 min
4,5
Králičí terina

> 60 min
4,2
Terina s modrým sýrem, mascarpone a ořechy

> 60 min
4,7
Mangové čatní

< 20 min
5,0
Medová omáčka s ořechy

< 30 min
3,5
Špaldovo-ořechové halušky s bazalkou

> 60 min
5,0
Ragú z artyčoků s králíkem

> 60 min
3,5
Lasagne s opékanou zeleninou

3,9
Kapustové karbanátky se ztraceným vejcem

< 60 min
4,2
Pikantní kuřecí křidélka

> 60 min
3,5
Sýrové kostky s chilli

< 20 min
4,4
Fazolová polévka s uzeným kuřetem

< 60 min
4,7
Uzené nasladko s bramborovými šiškami

< 60 min
4,2
Caletky s mákem

< 75 min
4,2
Jitrnice pečené na česnekových bramborách

< 15 min
4,4
Obatzda

> 60 min
4,1
Škvarkové placky podle Václava Friče

< 60 min
4,6
Prejt s lepenicí

< 90 min
4,2
Uzená polévka s kroupami

> 60 min
4,1
Koblihy

> 60 min
4,8
Šišky

> 60 min
3,6
Bavorské vdolky à la Šroubek

> 60 min
4,2
Bostonské koblihy s krémem

> 60 min
3,9
Krůtí roláda s pomerančovým máslem

> 60 min
4,2
Dort s glazovanými pomeranči

> 60 min
3,7