Vepřo knedlo zelo je česká klasika, která se těší velké oblibě v mnohých domácnostech i restauracích. Osvědčený recept na vepřo knedlo zelo jsme získali od šéfkuchaře Václava Friče. S jeho radami hravě zvládnete připravit šťavnaté maso, dokonalé houskové knedlíky i perfektně dochucené zelí. K nedělnímu obědu už nebudete chtít nic jiného!
Videorecept
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Na zelí
Na knedlíky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1404.83 kcal
- Bílkoviny 70.83 g
- Sacharidy 163.33 g
- Tuky 49.5 g
Postup přípravy
-
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/2
Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty