Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,6 (147x)
1. 2. 2018
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče
Apetit
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče
Apetit


Snadné
> 120 min
4,6 (147x)

Vepřo knedlo zelo je česká klasika, která se těší velké oblibě v mnohých domácnostech i restauracích. Osvědčený recept na vepřo knedlo zelo jsme získali od šéfkuchaře Václava Friče. S jeho radami hravě zvládnete připravit šťavnaté maso, dokonalé houskové knedlíky i perfektně dochucené zelí. K nedělnímu obědu už nebudete chtít nic jiného!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na zelí

Na knedlíky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1404.83 kcal
  • Bílkoviny 70.83 g
  • Sacharidy 163.33 g
  • Tuky 49.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Vepřo knedlo zelo – krok 1
    Zdroj: Apetit
  2. Vepřo knedlo zelo – krok 2+3
    Zdroj: Apetit
  3. Vepřo knedlo zelo – krok 4+5
    Zdroj: Apetit
  4. Vepřo knedlo zelo – krok 6+7
    Zdroj: Apetit
  5. Vepřo knedlo zelo – krok 8+9
    Zdroj: Apetit
  6. Vepřo knedlo zelo – krok 10
    Zdroj: Apetit
  7. Vepřo knedlo zelo – kroky 11+12
    Zdroj: Apetit
  8. Vepřo knedlo zelo – kroky 13+14
    Zdroj: Apetit

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(147 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/2

Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty