Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (37x)
18. 7. 2014
Dort s glazovanými pomeranči
Apetit
Dort s glazovanými pomeranči
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (37x)

Pomeranče jsou v náplni, v těstě i na ozdobu. Dort proto báječně chutná i voní.


Nezhasínat obrazovku
Na 8 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8 řezů

Na glazované pomeranče

Na těsto

Na pomerančový krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6634 kcal
  • Bílkoviny 99 g
  • Sacharidy 874 g
  • Tuky 290 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/2

Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty

Související články

Cukrářský slovník

Malý cukrářský slovník: Co znamenají pojmy bufler, mousse, ganache, glazé a další?

Moderní cukrařina je plná výrazů, které znějí jako z cukrářské encyklopedie. Přestože se s nimi často setkáváme v receptech na moderní dezerty nebo v televizních kulinářských soutěžích, jejich význam bývá pro mnohé zahalen tajemstvím. Pojďte s námi tyto pojmy rozklíčovat a vyzkoušet si doma připravit praliné, mousse, crémeux a další cukrářské speciality.