Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (37x)
18. 7. 2014
Koblihy
Apetitonline.cz
Koblihy
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
4,1 (37x)

Masopust se v českých rodinách tradičně neobejde bez dozlatova usmažených koblih plněných jahodovým či meruňkovým džemem. Pokud vám ovšem příprava této sváteční pochoutky nahání trochu strach, odhoďte ho. S námi zvládnete koblihy na výbornou!


Nezhasínat obrazovku
Na cca 25 koblih
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 25 koblih
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4601 kcal
  • Bílkoviny 132 g
  • Sacharidy 565 g
  • Tuky 194 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2010/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/2

Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.