Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,2 (25x)
18. 7. 2014
Bostonské koblihy s krémem
Apetit
Bostonské koblihy s krémem
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,2 (25x)

Bostonské koblihy jsou sice pracné, ale výsledek stojí za to! Krém je lehký jako vánek a poleva se rozplývá na jazyku.


Nezhasínat obrazovku
Na 14 koblih
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 14 koblih

Na krém

Na těsto

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7343 kcal
  • Bílkoviny 208 g
  • Sacharidy 576 g
  • Tuky 465 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/2

Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty

Související články

Restaurant Day: Čeští foodies nabídnou své lahůdky

V sobotu 15. listopadu se koná další Restaurant Day. Pouze v tento jediný den se na různých místech po celém světě otevřou tzv. pop-up restaurace – podniky, které můžete najít kdekoli. V parku, na ulici, v podchodu nebo třeba u někoho v bytě. Do akce se zapojí i čeští foodies. Přijďte ochutnat.

Maso i koblihy

Na sobotní oběd na Žižkově připravili Tomáš Oujezdský s Claudiem E. Antonellim italskou hostinu. Jako předkrm zvolili mortadelovou pěnu s focacciou, k hlavnímu jídlu připravili lasagne na několik způsobů. Ochutnat tak můžete ty klasické s rajčatovou omáčkou, ale i houbové s klobáskou nebo dýňové. Více info o akci zde

Kousek od kluků, ve Francouzské 76, budou u malého vintage obchůdku bohémské hody. Holky z Boho Pop-up Store a Vývařovna.com uvaří hovězí bourguignon s kaší a jako dezert nabídnou koblihy plněné domácí marmeládou. Svoji účast potvrďte tady

Děti vezměte na sladké do Amper Café (adresa zde), kde je čeká celých patnáct druhů makronek. Od levandulových a citronových až po ty, co chutnají jako slaný karamel nebo švestky s mákem.

Mimo hlavní město

S velkou vervou se do vaření a pečení pustili i mimopražští. Prostějovští milovníci jídla se sejdou v místním kulturním domě. Každý z nich bude obsluhovat vlastní stánek s dobrotami. Dojděte si pro dvě nožičky domácí klobásy nebo na kousek bezlepkového dortu. Pro odvážlice bude připraveno hmyzí menu. 
Na Sokolské třídě 23 v Ostravě bude připraveno gruzínské menu spolu s chlazeným domácím pivem. Mňam! 

Celý seznam zúčastněných najdete na oficiálních stránkách nebo na Facebooku.

Jak se zapojit

Je to jednoduché a nic se neplatí. Pokud tedy uvažujete nad otevřením vlastní jednodenní restaurace, Restaurant Day je perfektní způsob, jak si vyzkoušet vlastní možnosti a síly a získat první návštěvníky. Stačí si jen vše dobře naplánovat, vybrat lokalitu (třeba hezký park), zajistit si pomocníky a v neposlední řadě informovat potenciální zákazníky. Třeba na Facebooku nebo pomocí letáků. Příští akce bude 15. února. Pokud se rozhodnete zúčastnit, nezapomeňte se registrovat na oficiálních stránkách Restaurant Day. Hodně štěstí!