Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,6 (18x)
18. 7. 2014
Bavorské vdolky à la Šroubek
Apetit
Bavorské vdolky à la Šroubek
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
3,6 (18x)

Vdolečky s povidlovou náplní patří k hvězdám české kuchyně. Stejně jako hoteliér Karel Šroubek, jehož kuchyně byla za první republiky vyhlášená.


Nezhasínat obrazovku
Pro 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5876 kcal
  • Bílkoviny 184 g
  • Sacharidy 360 g
  • Tuky 397 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/2

Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty