Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (127x)
18. 7. 2014
Škvarkové placky podle Václava Friče
Apetit
Škvarkové placky podle Václava Friče
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (127x)

Škvarkové placky jsou doslova famózní záležitostí. Z jednoduchého kynutého těsta vytvoříte nadýchané škvarkové placky, které se hodí jako pečivo k polévce, ale výborné jsou i samotné. Připravte si masopustní pečivo podle šéfkuchaře, pro kterého je tradiční česká kuchyně doslova srdeční záležitostí.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6970 kcal
  • Bílkoviny 215 g
  • Sacharidy 352 g
  • Tuky 514 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(127 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomalu pečený bůček

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/2

Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty