Škvarkové placky jsou doslova famózní záležitostí. Z jednoduchého kynutého těsta vytvoříte nadýchané škvarkové placky, které se hodí jako pečivo k polévce, ale výborné jsou i samotné. Připravte si masopustní pečivo podle šéfkuchaře, pro kterého je tradiční česká kuchyně doslova srdeční záležitostí.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6970 kcal
- Bílkoviny 215 g
- Sacharidy 352 g
- Tuky 514 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/2
Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty