Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,5 (43x)
18. 7. 2014
Lasagne s opékanou zeleninou


Velmi snadné
> 60 min
3,5 (43x)

Když hodně spěcháte, můžete si do lasagní koupit rajčatovou omáčku i bešamel (k dostání pod značkou CHEF, 500 ml za 55 Kč), ale čas investovaný do přípravy domácích se rozhodně vrátí.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3402 kcal
  • Bílkoviny 84 g
  • Sacharidy 323 g
  • Tuky 180 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/2

Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.