Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,4 (44x)
18. 7. 2014
Lasagne s opékanou zeleninou


Velmi snadné
> 60 min
3,4 (44x)

Když hodně spěcháte, můžete si do lasagní koupit rajčatovou omáčku i bešamel (k dostání pod značkou CHEF, 500 ml za 55 Kč), ale čas investovaný do přípravy domácích se rozhodně vrátí.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3402 kcal
  • Bílkoviny 84 g
  • Sacharidy 323 g
  • Tuky 180 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(44 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/2

Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.