Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,5 (35x)
8. 8. 2016
Nakládané papriky
Apetit
Nakládané papriky
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,5 (35x)

Když máte v chladničce sklenici paprik, můžete si i v zimě přivolat chuť léta. Nakládané papriky v oleji dodají další chuťový prvek rajčatovým omáčkám nebo je přidejte do majonézy a připravte pikantní dresink do hamburgerů nebo třeba BLT sendviče. Recept na nakládané papriky určitě vyzkoušejte a objevujte jejich nenahraditelnou chuť a skrytý potenciál.


Nezhasínat obrazovku
Na 2 sklenice po 500 ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 sklenice po 500 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 594 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 58 g
  • Tuky 28 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/8

Zamilovali jsme si Sicílii, a tak vám předkládáme své nejmilejší recepty. Voňavé bylinky, výstavní ovoce, na slunci uzrálá zelenina, opojné víno, horký vzduch a modré moře... Tohle všechno ochutnáte v našem srpnovém menu.Krevety jsou lahůdka, která vás dostane jako láska na první pohled. Poradíme vám, jak je připravit na pánvi, v troubě i na grilu.Do naší redakční kuchyně přišla zpěvačka Martha Elefteriadu a připravila nám božskou musaku. Tuhle řeckou dobrotu naučí i vás!Máta a letní ovoce jdou spolu tak krásně dohromady. Melounový salát i famózní chlebíček s borůvkami uspokojí každého mlsala.