Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,8 (15x)
10. 8. 2016
Pálivá chilli omáčka
Apetit
Pálivá chilli omáčka
Apetit


Snadné
< 45 min
4,8 (15x)

Vyrobte si domácí chilli pálivou omáčku, která se hodí k pečeným masům. Recept je velmi jednoduchý a tady je ten náš, osvědčený. Při práci s chilli papričkami, zvláště ve větším množství, buďte opatrní. Kapsaicin, zodpovědný za jejich palčivou chuť, totiž dovede tělo potrápit. Není proto od věci vzít si na papričky gumové rukavice a také pořádně větrat v kuchyni, když je opékáte.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 375 ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 375 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 630 kcal
  • Bílkoviny 13 g
  • Sacharidy 89 g
  • Tuky 22 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2015/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/8

Zamilovali jsme si Sicílii, a tak vám předkládáme své nejmilejší recepty. Voňavé bylinky, výstavní ovoce, na slunci uzrálá zelenina, opojné víno, horký vzduch a modré moře... Tohle všechno ochutnáte v našem srpnovém menu.Krevety jsou lahůdka, která vás dostane jako láska na první pohled. Poradíme vám, jak je připravit na pánvi, v troubě i na grilu.Do naší redakční kuchyně přišla zpěvačka Martha Elefteriadu a připravila nám božskou musaku. Tuhle řeckou dobrotu naučí i vás!Máta a letní ovoce jdou spolu tak krásně dohromady. Melounový salát i famózní chlebíček s borůvkami uspokojí každého mlsala.