Rychlejší večeři ani snídani nepřipravíte. Pozor jen na celistvost žloutku, který by měl zůstat pěkně tekutý. Jinak je volské oko opravdu hračka! Za 5 minut máte snídani na stole.
1
Suroviny
1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 133 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 0 g
- Tuky 15 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/4
Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez