Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,1 (28x)
3. 7. 2018
Grilovaný pstruh s máslem a bylinkami
Apetit
Grilovaný pstruh s máslem a bylinkami
Apetit


Snadné
< 30 min
4,1 (28x)

Tahle jednoporcovka je ozdobou každé grilovací party – není nic efektnějšího, než když každému z hostů servírujete celou rybu. Když máte hostů víc, jednoduše vynásobte ingredience. Grilovaný pstruh s máslem a bylinkami je naprostá senzace a superrychlá pochoutka, se kterou zazáříte.


Nezhasínat obrazovku
Pro 1 osobu
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1 osobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1549 kcal
  • Bílkoviny 21 g
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 141 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Masové koule na grilu s bazalkovým dipem

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/7

Červencový Apetit je konečně tu a je opět pěkně žhavý! Nechybí ty nejlepší recepty na gril, nové nápady, jak si hravě a chutně poradit s úrodou cuket, osvěžující domácí limonády, neodolatelné ovocné knedlíky, bez kterých by prázdniny nebyly prázdninami, barevné asijské závitky a rolky z těch nejčerstvějších surovin, které jsou pro parné letní dny jako stvořené, nebo třeba originální floats, tedy neobvyklé, ale zcela návykové spojení zmrzliny s nápoji. Apetit, napsáno s chutí.