Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,5 (150x)
19. 5. 2016
Květákový krém
Apetit
Květákový krém
Apetit


Snadné
< 45 min
4,5 (150x)

V prvních chladných dnech vám květákový krém přijde vhod. Na rozdíl od klasické květákové polévky tato je krémová, zjemněná šlehačkou a před servírováním ji doplňte o křupavé růžičky květáku. Brambory polévku příjemně zahustí, přitom na chuti je vůbec nepoznáte.

 

Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 684 kcal
  • Bílkoviny 24.5 g
  • Sacharidy 77.75 g
  • Tuky 26.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(150 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/9

Muffiny – 1 těsto, 10 variantVtipné a chutné svačiny do školyTažený štrúdl od mistraSezona: jehněčí, květák, fíky