Nová registrace Zapomenuté heslo

Sýry

Sýr patří mezi mléčné výrobky a vzniká sražením mléka se syřidlem nebo kyselinou mléčnou. I když je výroba náročná na čistotu a zabere dost času, čerstvý domácí sýr dokážete snadno připravit i v domácích podmínkách. Sýry všeho druhu jsou nepostradatelnou ingrediencí a taková pizza, špagety nebo zapečené těstoviny by bez sýra ztratily své kouzlo. Navíc se výrobně hodí jako sytící prvek do bezmasých jídel a hojně se využívá také v studené kuchyni.

Smažené sýrové jednohubky
Sýrové koláčky s pikantní náplní
Kaše s mascarpone a tymiánem
Citronový cheesecake ve stylu New Yorku
50receptů
50 sýrových receptů! Proměňte obyčejné jídlo v gurmánský zážitek: Od bleskové pomazánky po luxusní fondue
Šlehaná feta s pečenými olivami a angreštem
< 30 min
5,0

Šlehaná feta s pečenými olivami a angreštem

Křupavý koláč z filo těsta s fetou a bylinkami
> 60 min
5,0

Křupavý koláč z filo těsta s fetou a bylinkami

Jednohubky s fetou a sezamem
< 30 min
5,0

Jednohubky s fetou a sezamem

Grilovaná brokolice a chřest se sýrem
< 50 min
5,0

Grilovaná brokolice a chřest se sýrem

Grilovaná kukuřice
Elotes (mexická grilovaná kukuřice)
Rajčátka v alobalu
20receptů
Grilování bez masa: Zelenina, sýry, houby i ovoce jako příloha, dezert i hlavní chod
Pomazánka k pivu
Sýrová pomazánka s pažitkou
Nivová pomazánka
15receptů
Sýrové pomazánky: 15 nápadů na skvělé pohoštění i rychlou večeři a tipy, jak je vyšperkovat

Všechny kategorie článků