Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (3x)
30. 8. 2025
Šlehaná feta s pečenými olivami a angreštem
Apetit
Šlehaná feta s pečenými olivami a angreštem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (3x)

Recept se středomořským nádechem připravíte velmi rychle i v české kuchyni. Šlehaná feta s pečenými olivami a angreštem je krémové jídlo plné chuti, ke kterému se jako příloha nejlépe hodí opečená bageta. Dejte si záležet na kvalitě surovin – olivy, olivový olej a dobrá feta jsou základem úspěchu. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na fetu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/8

Nejlepší parťák na prázdniny? Srpnový Apetit, který vychází už 20. 7. Čeká vás čerstvá porce receptů se sezonními surovinami, zajímavé články a praktické tipy. Zpracujte úrodu a vyzkoušejte nejlepší recepty z rajčat a cuket, nechte se okouzlit proslulým i méně známým italským pečivem, připravte si dezerty inspirované slavnými koktejly a na cesty si s sebou přibalte svěží saláty ve skle. Přečtěte si, jak se pěstuje káva v mexickém Veracruz, ohlédněte se spolu s námi za 12. Apetit piknikem, nechte si poradit s výběrem zmrzlinovače a naučte se párovat jídlo s vínem. Helena Fléglová vás v dalším díle Cukrářské akademie zasvětí do tajů želírování a zahušťování a naše dvorní fotografka Alena Hrbková se s vámi ve svém seriálu Škola focení blíže podívá na světlo. Apetit, napsáno s chutí.