Nová registrace Zapomenuté heslo

Koření

Koření je základem každé kuchyně a klíčem k vytvoření jedinečné chuti pokrmů. Od klasického pepře a soli až po exotické směsi jako garam masala nebo za’atar – každý druh koření přináší do jídla jiný rozměr. Mnoho koření má také zdravotní přínosy, například kurkuma díky obsahu kurkuminu působí protizánětlivě, zatímco skořice může pomáhat s regulací hladiny cukru v krvi. V článcích o koření najdete tipy na jeho správné použití, skladování pro zachování aroma i zajímavosti o původu a tradičním využití ve světové kuchyni.

Cibulový džem s rozmarýnem a fenyklem
< 45 min
5,0

Cibulový džem s rozmarýnem a fenyklem

Grilovaný lilek jerk s tempehem a kokosovou rýží
> 60 min
5,0

Grilovaný lilek jerk s tempehem a kokosovou rýží

Kuře s mladou zeleninou a bulgurem
> 60 min
5,0

Kuře s mladou zeleninou a bulgurem

Grilované kuřecí à la šavarma
< 30 min
5,0

Grilované kuřecí à la šavarma

Domácí kari pasta
< 60 min
5,0

Domácí kari pasta

Všechny kategorie článků