Báječně chutná i s čerstvým chlebem – králík na česneku je ale dokonalý teprve s domácími bramborovými knedlíky, moravským zelím nebo dušeným špenátem. Během doby, co se bude maso péct, zvládnete hravě připravit všechny zmíněné přílohy. Pečený králík se tak stane luxusním nedělním obědem pro celou rodinu.
Videorecept
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 114.75 kcal
- Bílkoviny 6.25 g
- Sacharidy 4 g
- Tuky 8 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/7
Červenec 2007