Roládu nakrájenou na plátky lze podávat i na oslavách jako součást teplého bufetu. Ovšem bůčková roláda stejně dobře zafunguje společně s bramborami jako hlavní jídlo.
8
Suroviny
8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1318.25 kcal
- Bílkoviny 56.25 g
- Sacharidy 31.63 g
- Tuky 103.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/2
ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky