Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,2 (30x)
5. 11. 2014
Knedlíky z brambor a rohlíků
Apetit
Knedlíky z brambor a rohlíků
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,2 (30x)

„Kde jsem k tomuhle receptu přišla, už si nevzpomínám, bezpečně ale vím, že jsem podle něj vařila knedlíky už v roce 1972. Můj muž je miloval dokonce i ke svíčkové,“ prozradila nám čtenářka Apetitu Jana Jelenová z Českých Budějovic. Snadné knedlíky budou chutnat i vám.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2256 kcal
  • Bílkoviny 66 g
  • Sacharidy 378 g
  • Tuky 18 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(30 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Bramborové knedlíky - základní recept

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/10

Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.