„Kde jsem k tomuhle receptu přišla, už si nevzpomínám, bezpečně ale vím, že jsem podle něj vařila knedlíky už v roce 1972. Můj muž je miloval dokonce i ke svíčkové,“ prozradila nám čtenářka Apetitu Jana Jelenová z Českých Budějovic. Snadné knedlíky budou chutnat i vám.
Suroviny
Na recept
- Energie 2256 kcal
- Bílkoviny 66 g
- Sacharidy 378 g
- Tuky 18 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2013/10
Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů
Komentáře
Zkusil jsem to a kompletně se mi rozvařilo...
Dobrý den, pane Houdku, moc nás mrzí, že se knedlíky nepovedly :-(. My s nimi zatím měli jen dobré zkušenosti, ale ani to samozřejmě nezaručuje 100% úspěšnost. Možná to mohlo být bramborami :-(. Věříme, že jste použil správný varný typ, ale když jsou příliš "nové", nemusí se knedlíky asi podařit ani s nimi. Držíme palce, ať se příště podaří na výbornou, redakce Apetitu
Zkousela jsem a jsou opravdu dobre a rychle. Drzi i bez vejce.