Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,5 (73x)
18. 7. 2014
Kopřivová velikonoční nádivka
Apetit
Kopřivová velikonoční nádivka
Apetit


Snadné
< 90 min
4,5 (73x)

Nejlepší velikonoční nádivka se bez mladých čerstvých kopřiv rozhodně neobejde. Na jejich sběr si vezměte rukavice – ale jakmile kopřivy spaříte, je po štiplavosti. Ale do receptu můžete přidat i další zelené bylinky a natě (pažitku, petrželku, libeček nebo třeba mladé lísky pampelišky). Klasická velikonoční nádivka uspokojí chutě nejednoho koledníka, ale můžete ji podávat také jako rychlou a sytou večeři. Pokud jste tuto staročeskou pochoutku nikdy nejedli, pak recept na nádivku doporučujeme vyzkoušet – budete mile překvapeni!


Nezhasínat obrazovku
8 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 řezů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 662.63 kcal
  • Bílkoviny 32.75 g
  • Sacharidy 51.5 g
  • Tuky 29.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(73 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007

Související články

makový závin

Velikonoční hostina s velkou parádou

Naše jarní menu a výzdoba je důvod, proč pozvat rodinu či přátele na sváteční oběd. Díky podrobným postupům a receptům zvládnou kompletní přípravu i začátečníci. A hosté budou nadšeni!