Není nad to připravit si pravý americký hot dog, ať už jako rychlou večeři nebo pořádně sytou svačinu. Klasika je klasika, ale než se pustíte do experimentování, připravte nejdříve tento tradiční recept na hot dog se zelnou salsou. Za nás v redakci je to nejjednodušší a nejlepší domácí hot dog!
Suroviny
Na zelnou salsu
Na recept
- Energie 2579 kcal
- Bílkoviny 85 g
- Sacharidy 220 g
- Tuky 132 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/7
Sezona vaření z čerstvých surovin je v plném proudu. Víme, jak si letní úrodu nejlépe vychutnat. Máme pro vás 73 receptů, které budete chtít jíst celé léto.Červencové číslo jsme připravovali s hostujícím šéfredaktorem Romanem Vaňkem, který pozval na velkou grilovací party nejlepší šéfkuchaře pražských restaurací.Je lepší hot dog, nebo burger? Nemůžeme si vybrat. Poctivý domácí fastfood nám chutná v obojím provedení.Jako sladkou tečku jsme upekli domácí koláče s drobenkou, které vám připomenou prázdniny u babičky. Mňam, pojďte snít s námi!