Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
3,7 (21x)
18. 7. 2014
Husí krev na cibulce
Apetit
Husí krev na cibulce
Apetit


Snadné
< 45 min
3,7 (21x)

Kombinace opečené cibulky a husí krve vytváří dokonalou souhru, kterou oceníte s čerstvým chlebem nebo jako součást tradičních husích hodů. Navíc je husí krev skvělým zdrojem železa.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 448.5 kcal
  • Bílkoviny 24.5 g
  • Sacharidy 24.75 g
  • Tuky 25.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/11

Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje