Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (25x)
18. 7. 2014
Vepřové na pivě a medu
Pixabay.com
Vepřové na pivě a medu
Pixabay.com


Snadné
> 60 min
4,2 (25x)

Sváteční oběd: lahodné maso pečené podle irského receptu.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1117.33 kcal
  • Bílkoviny 56.67 g
  • Sacharidy 55.5 g
  • Tuky 73.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Vepřové na pivě a medu

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

pivo

Na stůl se nese… PIVO

Vychutnejte si náš národní nápoj v oroseném půllitru i na talíři! Pivní delikatesy jsme s pomocí expertů spárovali se špičkovými pivy z malých českých pivovarů tak, abyste si užili jejich dokonalou souhru.