Domácí vepřové v aromatické marinádě – krásné vaření s výsledkem, který nemá chybu! Pečená vepřová pečeně se zeleninou představuje ideální slavnostní oběd, téměř bez práce. Po dobu marinování masa si připravte šalotky, slaninu, ale třeba také brambory nebo bramborové knedlíky, které se k pečínce výborně hodí.
8
Suroviny
8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1170.88 kcal
- Bílkoviny 58.38 g
- Sacharidy 9.13 g
- Tuky 93.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/2
Únor 2005