Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,6 (41x)
29. 1. 2018
Vepřová pečeně s celerem, cibulkami a slaninou
Apetit
Vepřová pečeně s celerem, cibulkami a slaninou
Apetit


Snadné
> 60 min
4,6 (41x)

Domácí vepřové v aromatické marinádě – krásné vaření s výsledkem, který nemá chybu! Pečená vepřová pečeně se zeleninou představuje ideální slavnostní oběd, téměř bez práce. Po dobu marinování masa si připravte šalotky, slaninu, ale třeba také brambory nebo bramborové knedlíky, které se k pečínce výborně hodí.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1170.88 kcal
  • Bílkoviny 58.38 g
  • Sacharidy 9.13 g
  • Tuky 93.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(41 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
31.08.2007 10:20
Recept se nachází v č.2/05, str.22
  profile image
hanys
22.02.2006 15:06
Recept jsem vyzkoušela už před delší dobou, přesto vzpomínka na něj je dosud velmi živá. Celer ozvláštnil klasické způsoby pečení vepřového a ve štávě k bramborům je skvělý.
  profile image
Vařečková
07.06.2007 14:30
Ve strategickém plánu na konci článku resp. pod receptem čtu ingredience jako "jalovec, pórek, zelí", ale v seznamu ingrediencí potřebných pro tento pokrm je nikde nevidím. ????
  profile image
Alena
10.08.2008 09:09
Instrukce patří k receptu "Jalovcové zelí", jak je to v tištěném Apetitu.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005

Související články