Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (9x)
18. 12. 2015
Pstruh namodro
Apetit
Pstruh namodro
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (9x)

Filátko pstruha se svěžím salátkem


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2948 kcal
  • Bílkoviny 125 g
  • Sacharidy 129 g
  • Tuky 266 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/12

Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče

Související články

kapr_nacerno_domaci_houskove_knedliky_0.jpeg

Kapr načerno a namodro: Dvě barvy české tradice, které vás překvapí historií i chutí

Chcete poznat kapra jinak než jen jako součást vánoční tabule? Rozhodně to stojí za to! Zavedeme vás do historie dvou tradičních pokrmů, které se s českou kuchyní pojí po staletí. Objevte tajemství kapra načerno – pokrmu, který překvapuje svou sladko-slanou chutí, a kapra namodro, jehož úprava je mistrovským spojením jednoduchosti a preciznosti. Připravte se na příběhy, které propojují českou gastronomii, kulturu a tradice.