Nová registrace Zapomenuté heslo

Ryby

Ryby přinášejí do kuchyně lehkost, jemnou chuť i cenné živiny, které potěší při všedním vaření i slavnostním menu. Snadno se kombinují s bylinkami, citrusy i sezónní zeleninou a nabízí prostor pro hravé variace. Oblíbenou volbou je pečený losos s citronem, japonské maki suši s řasou nebo klasický pstruh na kmíně. Skvěle chutná také voňavá rybí polévka s kořením či terina s uzenou rybou. Pestré recepty ukazují, jak jednoduše lze rybí pokrmy zakomponovat do každodenního jídelníčku.

Orzo s konfitovanými rajčaty a rybou
> 60 min
5,0

Orzo s konfitovanými rajčaty a rybou

Živáňská ryba
< 60 min
5,0

Živáňská ryba

Pstruh na másle s brambůrkami a pažitkovým máslem
< 50 min
5,0

Pstruh na másle s brambůrkami a pažitkovým máslem

Candát s maltézskou omáčkou, zeleným chřestem a novými brambory
< 50 min
5,0

Candát s maltézskou omáčkou, zeleným chřestem a novými brambory

Pstruh na kmíně s petrželovými brambůrky
< 60 min
5,0

Pstruh na kmíně s petrželovými brambůrky

Ryba v pivním těstíčku s pikantním salátem coleslaw
< 30 min
5,0

Ryba v pivním těstíčku s pikantním salátem coleslaw

Všechny kategorie článků