> 60 min
5,0
Orzo s konfitovanými rajčaty a rybou
< 60 min
5,0
Živáňská ryba
< 50 min
5,0
Pstruh na másle s brambůrkami a pažitkovým máslem
< 50 min
5,0
Candát s maltézskou omáčkou, zeleným chřestem a novými brambory
< 60 min
5,0
Pstruh na kmíně s petrželovými brambůrky
< 30 min
5,0
Ryba v pivním těstíčku s pikantním salátem coleslaw
Související články
- Nejlepší dárek pro všechny milovníky jídla a vaření? Kuchařka! Bude to Neobyčejně rychlá, nebo Držka v nebi?
- Z jednoho hrnce: Nová kuchařka Apetitu pro rychlé vaření bez nepořádku
- Nejlepší salát na světě? Caesar! Kde mají v Praze ten nej a která věhlasná kuchařka vytvořila recept bez ančoviček, který si zamilujete?
- Nevíte, co k nedělnímu obědu? Inspiraci přinese kuchařka Besky se svými hosty v pořadu Ledničko, vyprávěj!
- Eva Green přiznává: Nejsem moc dobrá kuchařka, ale vím, co mé tělo potřebuje
- Mexická šéfkuchařka Alondra Maldonado: Na omáčku mole existuje tolik receptů jako na vaši svíčkovou
Související recepty
Orzo s konfitovanými rajčaty a rybou
> 60 min
5
Živáňská ryba
< 60 min
5
Pstruh na másle s brambůrkami a pažitkovým máslem
< 50 min
5
Candát s maltézskou omáčkou, zeleným chřestem a novými brambory
< 50 min
5
Pstruh na kmíně s petrželovými brambůrky
< 60 min
5
Ryba v pivním těstíčku s pikantním salátem coleslaw
< 30 min
5
Ryba s citronovo-máslovou omáčkou
< 25 min
5
Treska v pivním těstíčku
< 20 min
3.7