< 60 min
3,3
Ryba pod pokličkou z kořenové zeleniny
< 60 min
4,9
Lososový burger
< 30 min
5,0
Bramborové jednohubky s nakládaným sleděm
< 10 min
4,2
Kapr se šalvějovou omáčkou a citronovou čočkou
< 30 min
4,8
Zapékaná ryba
< 20 min
5,0
Ryba na pomerančích a harisse
> 60 min
4,7
Pečený losos v sezamu
< 30 min
0,0
Kapr v pivní omáčce se smetanou a žampiony
< 30 min
4,5
Lososové kari ze Šrí Lanky
< 45 min
3,7
Kapří vývar se šafránem a zeleninou
< 30 min
3,6
Pošírovaný sumec s česnekovým máslem
< 30 min
4,5
Závin s uzeným pstruhem a estragonem
< 60 min
0,0
Plněný losos
< 30 min
3,8
Ryba s květákovým pyré a oreganovým máslem
< 20 min
5,0
Candát na šalvěji
> 60 min
4,5
Zapečená ryba
< 20 min
4,1
Losos na paprice s bramborami
> 60 min
4,1
Pstruh namodro
< 45 min
4,5
Domácí zavináče
< 60 min
0,0
Štědrovečerní smažený kapr
> 60 min
4,9
Marinovaný kapr
< 10 min
4,0
Smažený kapr v oříškové strouhance
< 30 min
5,0
Uzený pstruh lososovitý
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví