Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
5,0 (2x)
10. 7. 2025
Pstruh na másle s brambůrkami a pažitkovým máslem
Apetit
Pstruh na másle s brambůrkami a pažitkovým máslem
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
5,0 (2x)

Když máte velký hlad a potřebujete rychle uvařit, je pstruh skvělou volbou. Uvařte k němu nové brambory, ochuťte je pažitkovým máslem a uvidíte, jaký úspěch sklidíte...


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na pažitkové máslo

Na salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/7

Červencový Apetit, který vychází už 22. 6., znamená jediné – prázdniny jsou tu! Přinášíme vám spoustu receptů, tipů a triků, se kterými bude letošní léto plné chutí a barev. Na grilu připravíme ryby a zeleninu, meruňky i barevné mrkve necháme zazářit v originálních sladkých i slaných pokrmech. Na počest KVIFF nahlédneme pod pokličku nejslavnějším mafiánům z obrazovek, klanům Corleone i Soprano (můžeme prozradit, že jeden recept otestuje i Pavel Berky). Helena Fléglová vám v dalším díle Cukrářské akademie prozradí vše o bílkovém sněhu a naše dvorní fotografka Alena Hrbková vás ve svém novém seriálu Škola focení naučí fotit jídlo. Lenka Hnidáková alias Lelí vás nechá nahlédnout do kuchařky Cupcake 2 a podělí se o řadu receptů a tipů. Nezapomněli jsme ani na osvěžení v podobě nanuků a ledových čajů a na rychlé večeře pro dny, kdy nechcete u plotny trávit ani minutu času navíc, než je nutné. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2519613725.jpg

Kvíz: Poznáte bylinky jen podle fotky, nebo vás zradí i ta nejznámější?

Poznávání bylinek je trochu jako hra na detektiva – nestačí se dívat jen na povrch, je potřeba zapojit všechny smysly. Správné určení totiž není jen otázkou zajímavého kvízu, ale i podmínkou úspěchu v kuchyni. Když si osvojíte pár jednoduchých triků a budete se opírat o vůni, chuť i ověřené zdroje, už vás žádná záměna v kuchyni nečeká. A tak zatímco fotka může někdy klamat, vaše čichové a chuťové buňky vám vždycky napoví správně. V kvízu se však musíte spolehnout jen na fotku a drobnou nápovědu.