Věčné hrabalovské dilema jestli, se šípkovou, nebo se zelím jsme rozlouskli! Kančí kýta se šípkovou omáčkou je fantastická večeře. V pátek naložte maso, pozvěte přátele a v neděli se sejděte u jednoho stolu. Po kýtě se jen zapráší!
8
Suroviny
8
Na marinádu
Na šípkovou omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 805.25 kcal
- Bílkoviny 45.63 g
- Sacharidy 44.63 g
- Tuky 45 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/9
Září 2008