Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,5 (86x)
18. 7. 2014
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Apetit
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Apetit


Snadné
> 120 min
4,5 (86x)

Věčné hrabalovské dilema jestli, se šípkovou, nebo se zelím jsme rozlouskli! Kančí kýta se šípkovou omáčkou je fantastická večeře. V pátek naložte maso, pozvěte přátele a v neděli se sejděte u jednoho stolu. Po kýtě se jen zapráší!


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na marinádu

Na šípkovou omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 805.25 kcal
  • Bílkoviny 45.63 g
  • Sacharidy 44.63 g
  • Tuky 45 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(86 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Švestková omáčka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/9

Září 2008

Související články

šípky

Trhejte šípky po hrstech

Poslal vás někdo k šípku? Nezlobte se na něj a utíkejte do přírody k nejbližšímu keři. Drobné rudé plody umějí mnohem víc než jen dát barvu a chuť ovocnému čaji.